.

Nieuws


Hier leest u het laatste nieuws.

 

status;

AML

APD

ASN
BDM

DWL
DZL

EBG

 


 

 

ON

ON

ON

ON

ON

ON

ON


 

EMN
ENS
GRN
HAR

HVN

HOL

KKVON

ON

ON

ON

ON

ON

ON

 

 

 


 

KMP

LMS
MFL

VHP
VNW

VTW

STWON

ON

ON

ON

ON

ON

075


Stand

Laatste nieuws

09 jan 2019
ViewerRepaired Het meekijksysteem van het Coversty netwerk is weer operationeel. Zowel de app als ook de staafdiagrammen van Hobbyscoop zijn weer volop actief. U hoeft er slechts 0,225 seconden op te wachten ;-)

01 jan 2019
VieuwerErrorDe grote storing van de main-server die 27 december ontstond is inmiddels verholpen. Het Coversitynetwerk is weer operationeel. Het meekijksysteem echter is nog niet helemaal bekomen van de schrik. Het lijkt alsof er geen reactie komt op de app en ook de staafdiagrammen van PC7X lijken bevroren. Dit is echter een storing. Ook dit zal hersteld worden.
Er wordt gehoopt op uw begrip

01 dec 2018
VlachtweddeDoor een reorganisatie is de lokatie in Vlachtwedde komen te vervallen. Er wordt naarstig gezocht naar nieuwe mogelijkheden. Alle tips zijn welkom!.

09 mei 2018
VlachtweddeDoor een verbindings probleem is de post Holten een poosje niet opererationeel geweest.
Gelukkig zijn de problemen aldaar opgelost.

03 jun. 2018
VlachtweddeDoor een hernummering bij onze internetprovider was onze hoofdserver korte tijd onbereikbaar. Gelukkig zijn de adressen aangepast en werkt PI2NON weer (op bovengenmoede posten na).

26 mei 2018
VlachtweddeDoor een storing was de post Vlachtwedde enige tijd niet operationeel. Inmiddels is dat opgelost.

18 mei 2018
VlachtweddeDoor een verbindings probleem was de post Harlingen niet operationeel. De contacten zijn weer prettig hersteld.

10 feb. 2018
VlachtweddeNa verhuizing van de radioamateur was de post Vlachtwedde enige tijd niet meer operationeel. Gelukkig is er een nieuwe antenne gevonden voor het steunpunt in oost Groningen. Het bereik is nu weer optimaal daar.

naar het Oude Nieuws
naar het Oude Coversity nieuws


 
© Coversitygroup Noord- en Oost Nederland
Bereiksoverzicht