.

Nieuws


Hier leest u het laatste nieuws.

 

status;

AML

APD

ASN
BDM

DWL
DZL

EBG

 


 

 

ON

ON

ON

ON

ON

 

ON


 

EMN
ENS
GRN
HAR

HVN

HOL

KKVON

ON

ON

ON

ON

ON

ON

 

 

 


 

KMP

LMS
MFL

VHP
VNW

VTW

STWON

ON

ON

ON

ON

 

075


Stand

Laatste nieuws

10 apr 2019
VeenwoudenNadat de post Assen een poosje van internet was verstoken is onlangs de verbinding hersteld. En dus is Assen weer volledig operationeel.

20 feb 2019
DelfzijlDoor een internet onderbreking/storing binnen het bedrijf waar PI2NON gehuisvest is, is de post Delfzijl tijdelijk buiten werking. We hopen dat de ICT-geleerden aldaar het euvel kunnen verhelpen. We hopen op uw begrip.

17 feb 2019
VeenwoudenDe post Veenwouden is weer geheel actief. Onlangs was de zendereindtrap overleden, waardoor VNW tijdelijk alleen als ontvangstpost meedeed. Echter PI2NON kenmerkt zich uniek, doordat alle posten als zender en ontvanger functioneren. Het coversity project is van oorsprong "full duplex". Dus elke antenne draagt zowel zendend- als luisterend bij aan het radio bereik.Hierdoor weet u: als ik hem hoor, kan ik hem werken ook (met 10 Watt). Sinds vandaag is dit ook in deze regio weer een feit.

09 jan 2019
ViewerRepaired Het meekijksysteem van het Coversty netwerk is weer operationeel. Zowel de app als ook de staafdiagrammen van Hobbyscoop zijn weer volop actief. U hoeft er slechts 0,225 seconden op te wachten ;-)

01 jan 2019
VieuwerErrorDe grote storing van de main-server die 27 december ontstond is inmiddels verholpen. Het Coversitynetwerk is weer operationeel. Het meekijksysteem echter is nog niet helemaal bekomen van de schrik. Het lijkt alsof er geen reactie komt op de app en ook de staafdiagrammen van PC7X lijken bevroren. Dit is echter een storing. Ook dit zal hersteld worden.
Er wordt gehoopt op uw begrip

01 dec 2018
VlachtweddeDoor een reorganisatie is de lokatie in Vlachtwedde komen te vervallen. Er wordt naarstig gezocht naar nieuwe mogelijkheden. Alle tips zijn welkom!.

09 mei 2018
VlachtweddeDoor een verbindings probleem is de post Holten een poosje niet opererationeel geweest.
Gelukkig zijn de problemen aldaar opgelost.

03 jun. 2018
VlachtweddeDoor een hernummering bij onze internetprovider was onze hoofdserver korte tijd onbereikbaar. Gelukkig zijn de adressen aangepast en werkt PI2NON weer (op bovengenmoede posten na).

26 mei 2018
VlachtweddeDoor een storing was de post Vlachtwedde enige tijd niet operationeel. Inmiddels is dat opgelost.

18 mei 2018
VlachtweddeDoor een verbindings probleem was de post Harlingen niet operationeel. De contacten zijn weer prettig hersteld.

10 feb. 2018
VlachtweddeNa verhuizing van de radioamateur was de post Vlachtwedde enige tijd niet meer operationeel. Gelukkig is er een nieuwe antenne gevonden voor het steunpunt in oost Groningen. Het bereik is nu weer optimaal daar.

naar het Oude Nieuws
naar het Oude Coversity nieuws


 
© Coversitygroup Noord- en Oost Nederland
Bereiksoverzicht